Studenten!!

Hej till alla som är intresserade av att läsa den här tråkiga blogg.
Jag tänkte vara helt ärlig med er. Ni vet alla som säger till er att tiden i skolan va helt underbar och att man inte ska önska att den va över, jag ska säger er att dessa människor hade så rätt. 
Jag ska vara helt ärlig jag tog studenten nu i sommras alltså sommaren 2016 och det va nog en av dem bästa dagarna i hela mitt liv alltså bokstavligt talat man kände sig så himla stor och att det va nu ens liv skulle börja, man hade så många ideer och tankar om hur det skulle se ut. Man skulle komma vidare och antigen plugga eller jobba några månader för att känna ur det var och känna på livet lite liksom. Det är helt normlat att man känner så när man kämpat för att ta studenten för att inte vara den eleven som får gå om och se sina kompisar gå vidare med livet. Den personen som får komma tillbaka till skolan och få gå om ett helt år av något som man inte klara. Jag hade kämpat och gjort allt för att inte komma tillbaka och slippa göra det här jävla gymmansiearbetet eller den jävla uppsttsen på människor kroppen och vet ni vad jag gick fan ut och tog studenten som jag berättade innan, om jag njöt ska jag säga er som jag njöt av student dagen då alla samlades på morgonen hos en kompis i klassen och åt frukost och drack appelsin juice och singerade varandras student mössor och hade det bara helt jävla underbart. Jag har btw fortfrande kvar den mössan tror den kommer vara där för evigt. Men ja sen åkte vi alla buss till skolan och irriterade busschaffören genom att sjunga och blåsa i våra visselpippor haha måste säga att jag trodde att han skulle slänga ut oss men som tur va skälde han bara ut oss haha. Men det stoppad aldrig oss vi fortsatte att sjunga och vissla och vem fan brydde sig om honom just i den studen vi va äntligen studenter haha och som jag sa innan vi njöt. Jag kan säga att nu när jag sitter här och skriver kan jag inte sluta le för just den dagen va så underbar. Ni som läser detta och ska gå ut snart alltså fan njut! Njut varje jävla sekund av den. För ni kommer inte vara med om det två gåner och jag måste säga att fast vi hade en så "rolig" grej i aulan på skolan där lärarna och olika klasser ställde upp för att sjunga och framträda så är det ändå ett mine som man måste ha. Jag kommer ihåg allt och jag måste säga att det va ändå en rolig grej haha. Efter det va det dax att springa ut och såklart var det klass för klass och vi bara väntade på att det skulle bli vår tur och efter några klasser så fick vi vår signal och OH MY GOD!! om vi sprang haha kommer ihpg att jag och mina kompsiar höll varandra i händerna bara för att springa ut samtidigt och efter det tappade vi bort varandra helt. Jag hittade knappt min familj så förvirrad va jag det va dem som fick skrika på mig för att jag skulle hitta dem haha så om ni inte hittar dem så hittar dem dig till 100 %. Annars får ni hoppa eller något så att dem ser er ni kommer vara så inne i stunden att ni kommer typ inte fatta vad som händer haha. 
 
Sen iellafall när ni springer ner för trapporna om ni nu går i helsingbrg så ta in känslan för herregud att stå där uppe och titta ner på havet av folk och studenter. Titta på personerna runt omkring er tänk att ni gör detta tillsammans och bara älska stunden. Om ni funderar på att inte vara med på flaket fundera inte vidare utan va med! Du kommer så ångra dig om du inte är med! Så va med på allt som innefattar studenten fast ta det lite lungt med drickan du vill komma ihåg dagen. 
 
Ha en trevlig middag efter studenten men kom ihåg att du också ska orka hela natten haha så om du gillar kaffe häll i dig det och om du inte gillar kaffe så häll i dig energi dricka vad som helst för att du ska orka och jag lovar er att det är fan värt det.
 
Mitt tips till folk som läser denna bloggen och ska gå igenom det fan ge allt du har, sjung så att du är så hes dagen efter att du knappt kan prata eller dansa så att du har så att du känner smärtan i bennen. Men det viktigaste njut bara som jag har sagt i hela berättelsen njut för fan du kommer inte göra om det tyvärr och tänkt inte på dagen efter utan bara lev i nuet. Ni som har tagit studenten sitter säkert och håller med mig i vad jag säger. Så med det avslutar jag min långa text om studenten och låter er leva ut den istället :)
 

Kommentera här: